baka

Tips från köket

Karamelliserad mjölk – Dulce de leche
Supergod och smidig kolakräm på burk.

Läs mer HÄR >>







Ångkoka grönsaker enkelt i vanlig hushållssil

Läs mer HÄR >>








Krossa digestivekex i mortel
(använd tex. när du gör cheesecake)

Läs mer HÄR >>







Krossa digestivekex med kavel
(använd tex. när du gör cheesecake)

Läs mer HÄR >>







Så smälter du choklad över vattenbad

Läs mer HÄR >>








Kuljärn är ett väldigt användbart redskap i köket

Läs mer HÄR >>








Frysa in banan – Visst kan man göra det 🙂

Läs mer HÄR >>








Slipp kladd när du ska skiva eller dela frusna kycklingfiléer

Läs mer HÄR >>








Tomatkross – Mer smak för pengarna

Läs mer HÄR >>








Dela grönsaker i bitar – Lättplätt och smart!

Läs mer HÄR >>








Få perfekt tjocklek på vitkålsstrimlorna

Läs mer HÄR >>








Tips på hur du slipper få citronkärnor i smeten

Läs mer HÄR >>








Pressa vitlök på smidigast sätt och tips på maträtter med vitlök

Läs mer HÄR >>








Stek överbliven kokt färskpotatis – Supergott!!!!

Läs mer HÄR >>








Så får du kycklingfiléerna riktigt saftiga och goda 😀

Läs mer HÄR >>








Så här tillagar jag bakpotatis i ugnen

Läs mer HÄR >>








Varm frukt med vit choklad – Busenkel och god dessert

Till recept – Klicka HÄR >>








Saftig kycklingfilé smaksatt med buljongtärning

Läs mer HÄR >>








Slipp kladd när maten paketeras i påse

Läs mer HÄR >>








Slipp ströbrödsklumpar i köttfärssmeten

Läs mer HÄR >>








Få mindre disk när du gör pajdegen

Läs mer HÄR >>








Mina tankar om konserverade champinjoner

Läs mer HÄR >>








Gör potatispaj av potatisrester

Till recept – Klicka HÄR >>







Saftiga kycklingklubbor

Till recept – Klicka HÄR >>







Vanliga enkla köttfärsbiffar

Till recept – Klicka HÄR >>


1
yes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »