Ediths bästa

Laxfilé med handskalade räkor

En underbart god laxrätt som blir extra festlig med handskalade räkor (4 port)
*
Recept

4 st laxfiléer (125 g/st)
Salt/vitpeppar
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
1 msk fiskkrydda (tex. Santa Maria)
Räkor och dill
*
Gör så här:
Salta/peppra laxen. Lägg i ugnsform. Blanda ihop grädde, creme fraiche och fiskkrydda.
Häll blandningen över laxen. Tillaga mitt i ugnen 200° i ca 25 min.
*
Dekorera laxen med valfri mängd handskalade räkor och några dillkvistar strax innan servering.
Servera med tex. färskpotatis eller ris och sallad.

4 svar till “Laxfilé med handskalade räkor

  1. Anonym skriver:

    Alltid gott med lax.
    Ha en fin midsommar med dina nära och kära.
    Kram från Barbro

  2. Madame Edith skriver:

    Tack detsamma 🙂

  3. Önskar dig en fin midsommar
    Varmaste kramar!

  4. Madame Edith skriver:

    Detsamma till dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »