Okategoriserade

Kassler med persiljesås och vitost

7 svar till “Kassler med persiljesås och vitost

 1. Anonym skriver:

  Det ser så gott ut men jag är rädd att det blir väldigt salt!

 2. Småländskan skriver:

  Det får jag lov och testa i helgen 🙂

 3. Madame Edith skriver:

  Det går bra att dra ner på saltet om du vill, (½ msk som det står i receptet = 1,5 tsk) Mitt förslag är att du börjar med en mindre mängd salt, provsteker en bit av köttfärsen och tillsätter mer salt om du önskar. Kryddningen är perfekt efter mina smaklökar men precis som du skriver kanske du skulle uppleva det för salt. Så testa dig fram så att det blir precis som du vill ha det för biffarna är verkligen jättegoda.

  Lycka till!

 4. Madame Edith skriver:

  Det tycker jag absolut, supergoda!!

 5. Småländskan skriver:

  Nu har jag testat dom! Supergoda!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »