baka

Pepparkaksbak

Pepparkaksbak hemma hos mormor och morfar, det är kul det! Det är en tradition som barnen gillar väldigt mycket. Julmusik, käka pepparkaksdeg och baka pepparkakor. Trevligt och liksom startskottet på den spännande vägen till självaste julafton.

Detta året var Ludwigs första år som han var med på pepparkaksbaket. Det gick väldigt bra med lite hjälp av storasyster Tilde. Flera pepparkakor och pepparkaksbollar blev det och en hel del pepparkaksdeg som slank ner i magen.

Mormor (min mamma) hade bakat en mycket god kaka som vi smakade på. Alltså den kakan! Jag kan knappast med ord förklara hur god den var. Jag fick receptet på den så strax ska jag dela med mig av det till er. Det här är en kaka som ni bara måste ni testa att baka, det ska i alla fall jag göra 🙂

Nu finns recept på hallonrutor med färskosttopping HÄR >>

1
yes

Ett svar till “Pepparkaksbak

  1. angie skriver:

    sooo lecker!!! liebe grüße von angie aus deutschland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »