Ediths bästa

Falsk bearnaisesås

Falsk bearnaisesås – Ett enklare sätt att göra en bearnaise som är SUPERGOD
( Recept ger drygt 3 dl färdig sås ) Ingår i EDITHS BÄSTA
*
Recept
 3 dl creme fraiche (34%)
1 st grönsaksbuljongtärning
2 äggulor
1 msk torkad dragon
*
Gör så här:
Värm upp creme fraiche i en kastrull. Lägg i buljongtärningen. Låt smälta. Rör.
Drag kastrullen åt sidan. Låt svalna ca 1 minut. Rör ner äggulor och dragon.

6 svar till “Falsk bearnaisesås

  1. Anonym skriver:

    Kul att Melvin gillar också att baka- du får du konkurrens i köket.
    Kram Barbro

  2. Madame Edith skriver:

    Lite oväntat valde han boken helt själv och var mycket bestämd med att han skulle testa att baka kakan. Annars brukar han mest hjälpa till att slicka bunken när vi bakar 😀

  3. Gitt skriver:

    Jättegod 👍. Man kan ta lite mindre av buljongtärningen om resten av maten är salt.

    1. Madame Edith skriver:

      Vad kul att du tyckte om den Gitt 😀 Ja, buljong är ju salt så mängd efter tycke och smak.

  4. sussi skriver:

    Så perfekt enkel och jättegod!

    1. Madame Edith skriver:

      Vad roligt att du tycker det Sussi 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »