Mat - Fläskfilé

Fläskfilé i krämig vitlöks och persiljesås

Fläskfilé i krämig vitlöks och persiljesås. På bilden serverad med crashed potatoes
Vitkålssalladen hittar du HÄR

*

Recept

600 g fläskfilé

Salt/vitpeppar

2 vitlöksklyftor

2 dl creme fraiche

2 dl vispgrädde

0,5 – 1 msk dijonsenap

0,5 dl hackad persilja

*

Gör så här:

Putsa och skiva fläskfilén. Bryn i smör. Salta/peppra. Pressa ner vitlök.

Rör ner creme fraiche, grädde, senap och persilja. Salta/peppra.

Låt småputtra några minuter. Tillsätt soya om så önskas.

*

HITTA I BLOGGEN

Fler recept med fläskfilé hittar du HÄR

Alla matrecept hittar du HÄR

Alla brödrecept hittar du HÄR

Alla söta recept hittar du HÄR

*

STARTSIDA

4 svar till “Fläskfilé i krämig vitlöks och persiljesås

  1. Anonym skriver:

    Denna laxrätt är ju jättegod så den kommer att göra succe till sommaren sen när färskpotatisen kommer. Har även delat mej av detta recept till svärfar som är själv och han som jag gillar enkla recept.
    Ha en fortsatt bra tisdag // synd bara att du inte närmare för då skulle jag bjuda dej på fika.
    Kram Barbro

  2. Madame Edith skriver:

    Vad roligt Barbro, hälsa så gott till svärfar!

  3. Anna-Karin S skriver:

    Måste jag prova. Där vi bor har jag svårt att hitta annan fisk än lax, som vi tycker är god. Därför kan vi behöva lite nya recept att prova för variations skull 🙂 Tack!
    Anna-Karin S

  4. Madame Edith skriver:

    Tusen tack för ditt mail Anna-Karin. Du har nu ett långt svar i din inbox från mig 😀

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »