Mat - Potatis

Pressad potatis

Ett enkelt tips när man vill äta pressad potatis till maten är att koka potatisen med skalet på. Sedan pressar man potatisen med skalet som jag visar på bilden. Potatisen pressas ut och skalet ligger kvar i potatispressen. Smidigt och var och en kan pressa sin potatis själv.
*

5 svar till “Pressad potatis

 1. Erika skriver:

  Min rabarber är redan ganska präktig men jag är inte så förtjust i söt paj. Tur egentligen, för min mage tål inte rabarber så bra! Familjen i övrigt jublar dock när jag bakar paj så det här receptet får vi väl testa!

  Jag såg att jag inte hade svarat på din fråga om min header – förlåt. Jag är minst sagt senil ibland. Det är en kompis till min dotter som har målat den. Hon blev jätteglad att du tyckte att den var fin!!!

 2. Madame Edith skriver:

  Verkligen jättefin!! Hon är en riktig talang! Hoppas att familjen gillar rabarberpajen 😀

 3. Hemma på Sjuan skriver:

  Här hemma bara väntar de på att rabarbern ska komma upp lite till så det blir smulpaj snart 🙂 tack för recept. Kram Suss

 4. Anonym skriver:

  Alltid gott med den första rababerpajen- gjorde en ny variant med maräng över. Sen får man ju glömma frallorna som du fick tips i fjol heller. Ha en bra dag / kram Barbro

 5. Anna-Karin S skriver:

  Smulpaj med rabarber är sååå gott! Längtar tills vi är hemma i Svergie i sommar så vi kan få mumsa på rabarber 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »