Ediths bästa

Nougatsås

Nougatsås – Min och Tildes favoritglassås 😀 Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA
*
Recept

2 förp. dubbelnougat, á 50 g
100 g ljus choklad
2,5 dl vispgrädde
*
Gör så här:
Bryt nougat och choklad i bitar. Värm grädden riktigt het i en kastrull.
Drag kastrullen åt sidan. Rör ner nougat och choklad.
Rör nougatsåsen helt slät. Låt svalna lite.
Ställ in i frysen tills såsen tjocknat, ca 1 timme. Eller i kylen, lite längre tid.
*
Servera tex till vaniljglass eller till daimglasstårta

2 svar till “Nougatsås

  1. Anna-Karin S skriver:

    Det låter mumsigt värre! Måste prova 🙂
    Ha en skön helg!

  2. Madame Edith skriver:

    Tack detsamma 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »