Ediths bästa

Cheesecake med jordgubbssås och chokladsås

Cheesecake med köpt marängbotten – Toppad med chokladsås och jordgubbssås
Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA
*
Recept
4 ägg
2 dl strösocker
200 g färskost
4 dl vispgrädde
1 st marängbotten
*
Gör så här:
Separera ägget i två olika bunkar. Vispa äggulor och strösocker pösigt. Rör ner färskost.
Vispa äggvitorna till ett fast skum. (när bunken går vända upp och ner och skummet stannar kvar är det klart)
Vispa i en annan bunke upp grädden ganska hårt.
Vänd ner äggvitan i förskostblandningen. Rör sist ner den vispade grädden. 
Lägg marängbotten i springform. Häll på fyllningen. Ställ i frysen 6 timmar eller längre!
*
Låt tina lite innan servering. Toppa med valfria bär.
Servera med jordgubbssås och chokladsås
1
yes

Ett svar till “Cheesecake med jordgubbssås och chokladsås

  1. ich freue mich auf die ERBEERZEIT;;;
    schaut sehr gut aus,,,,
    liebe GRÜßE aus TIROL
    bis bald die BIRGIT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »