Ediths bästa

Köttfärsbiffar fyllda med creme bonjour kantarell

Köttfärsbiffar fyllda med creme bonjour kantarell – Fantastiskt gott
Receptet ger 8 st biffar (Tips! Provstek lite köttfärssmet för att få rätt mängd salt)
Recept
600 g blandfärs
1 ägg
1 dl havregryn
1,5 dl mjölk
3 msk mixad gul lök
2 krm vitpeppar
Knappt 0,5 msk salt
100 g creme bonjour kantarell

Gör så här:
Blanda ihop allt utom blandfärs och creme bonjour
Låt svälla i 10 min. Blanda ihop med blandfärsen
Arbeta ut hälften av smeten till 8 st tunna biffar
Fördela ut en klick creme bonjour på biffarna.
Arbeta ut 8 st biffar till. Lägg som lock över varje biff.
Tryck till kanterna runt om så att det blir tätt.
 

Stek varje biff i en klick smör, ca 5-6 min/sida

Servera med tex. sallad och stuvade makaroner >>

___________________________________________________
Fler recept med köttfärs hittar du HÄR >>
__________________________________________
Alla mina matrecept hittar du HÄR >>För fler enkla recept – Följ mig på facebook HÄR >>
På Instagram heter jag @madameedithblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »