Mat - Kassler

Kassler med klyftpotatis och grönpepparsås

Idag tänkte jag visa er en god maträtt med kassler som jag ofta gör. Kassler är ju så smidigt och jag brukar alltid ha en bit i kylen just för att det går så snabbt att tillaga. I receptet nedan har jag knåpat ihop en beskrivning som ger ungefär 4-5 portioner. Smaklig måltid!
Stoppa först in grillkryddad klyftpotatis – Beskrivning HÄR
Smörstek sedan ca 500 g skivad kassler
*
Grönpepparsås
1 dl vatten
2 dl creme fraiche 34%
2 dl vispgrädde
1,5 msk konc. kalvfond
1 msk dijonsenap
1 msk grönpeppar (grovt stött)
Salt/vitpeppar/Soya
 
Gör så här:
Koka ihop alla ingredienser till såsen
(Salt/vitpeppar/soya efter tycke – Smaka!)
Låt såsen småputtra på medelvärme ca 5 min
*
Servering: Klyftpotatis, Kassler, Grönpepparsås, Sallad
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »