Mat - Pasta

Räkpasta

Då ska jag göra ett första försök att lägga in ett recept här på min nya bloggsida. Jag har inte uppdaterat så mycket på den gamla sidan den senaste tiden eftersom jag väntat på att komma igång här med det nya.

Denna sidan har jag ju inte skapat själv så recepten är inte uppdelade på samma sätt som tidigare. Därför vill jag tipsa er om att använda sökrutan när ni letar efter mina gamla recept, det är det absolut enklaste sättet att hitta på. Vill ni tex. baka kladdkaka med daim. Skriv då ordet kladdkaka och ordet daim i sökrutan så får ni fram alla recept som passar in på den sökningen. Sökrutan fungerar väldigt bra tycker jag.

På bilden ser ni en enkel pastarätt med räkor som är perfekt när inte tid eller ork finns till att laga mat. Den är riktigt god och ännu godare blir den att servera med färsk pasta. Färsk pasta tar ju bara ett några minuter att koka.

En riktigt enkel räkpasta som ger 5 – 6 portioner

Recept

1 konserv krossade tomater

5 dl creme fraiche

0,5 – 1 dl hackad dill

Salt/vitpeppar

2 burkar räkor i lag

Gör så här:

Koka ihop allt utom räkor

Smaka av med salt och vitpeppar

Häll av lagen från räkorna

Låt räkorna ligga i såsen någon minut innan servering

Servera med tex. färsk pasta och sallad

*

HITTA I BLOGGEN

Fler recept med pasta hittar du HÄR

Alla matrecept hittar du HÄR

Alla brödrecept hittar du HÄR

Alla söta recept hittar du HÄR

Ett svar till “Räkpasta

  1. Ewa Nilsson skriver:

    Nja, för liten och för ljus stil, känns inte som du, men man kanske vänjer sig. Går det att ordna så man kan maila recepten,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »