Personligt

Tre goda recept ur arkivet

Hej allihop! Nu är ni en hel del som har hittat hit till nya sidan. Det tycker jag är jättekul och vill önska er välkomna hit ♥ Jag har fått så mycket ny energi i och med bloggflytten så jag kan lova att det kommer att bli ett högre tempo på inläggen här än vad jag hade på min förra sida. Kom gärna med idéer på vad ni vill ha tips om för den här sidan är till både för er och mig. Idag tänkte jag lyfta fram 3 favoriter ur receptarkivet. Först ut är fläskfilén som ni ser på översta bilden, den är supergod och passar bra att servera till pasta.

Klicka här för att komma till receptet på pasta med fläskfilé

Och sedan har vi en av de godaste mjuka kakor man kan tänka sig. Bountyrutor 😀 Har ni testat att baka dem? Om inte, så passa på idag! De är helt galet goda och jag kan lova att de inte blir särskilt gamla i frysen. Det går bara inte att hålla tassarna borta.

Klicka här så kommer du till receptet på bountyrutor

Och till sist lägger jag upp en länk till mina populära ost och skinkpiroger. De här älskar barnen, perfekt till alla utflykter och att bjuda på när barnen har kalas. Jag brukar både fylla dem och toppa dem med pizzakrydda (oregano) Det blir väldigt gott och så luktar det så gott när man gräddar dem 😀

Klicka här så kommer ni till receptet på ost och skinkpiroger

*

Fortsatt skön söndag till er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »