Ediths bästa

After Eight kladdkaka

After Eight kladdkaka – Förbered gärna kladdkakan dagen innan servering
*
Recept
100 g smör
12 rutor after eight (+ 18 st till topping)
2 ägg
2 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 tsk bakpulver
 *
Gör så här:
Smält smör. Rör ner after eight och låt smälta. Vispa ägg och strösocker pösigt.
Rör ner after eight blandningen. Rör ihop övriga ingredienser. Rör ner i smeten.
Grädda i smord springform Ø ca 24 cm Mitt i ugnen i 175° i 18 min
Tag ut kladdkakan. Täck med 18 st after eight. Grädda igen. 175° i 3 min
Bred ut de smälta after eight plattorna. Låt stelna i kylen (med kanten på formen kvar)
Tag fram i rumstemperatur ca 5 min innan servering. Servera med tex. vispad grädde

*

Följ mig i sociala medier – Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

*

Ett av mina allra mest populära recept är semlemuffins – Recept i länken nedan!

KLICKA HÄR så kommer ni till receptet på semlemuffins

HITTA I BLOGGEN

Fler kladdkakor hittar du HÄR

Alla söta recept hittar du HÄR

Alla brödrecept hittar du HÄR

Alla matrecept hittar du HÄR

*

STARTSIDA

4
yes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »