Okategoriserade

Era bästa tips till nyår

Potatisrosor är hur enkelt som helst att göra – KLICKA HÄR för beskrivning

Gokväll från oss! Jag har inte hunnit tipsa er om recept till Nyår än, det krävs att jag gräver runt bland mina recept och då upptäcker jag alltid saker som måste fixas efter bloggflytten. Tiden räcker inte till för det just nu när Oscar är vaken allt mer. Så denna gången tänkte jag lyfta fram de mest besökta recepten här på bloggen just nu. Jag tar helt enkelt hjälp av er, ni med era sökningar får bestämma hur årets nyårstips ser ut. Här kommer de mest populära recepten under denna veckan:

Pestokyckling – KLICKA HÄR

Key lime pie – KLICKA HÄR

Flämtande uttern – KLICKA HÄR

Pizzasallad – KLICKA HÄR

Chunky monkey kladdkaka – KLICKA HÄR

Kladdkaka med kinapuffstäcke – KLICKA HÄR

Fläskytterfilé i sambalsås – KLICKA HÄR

Baguetter – KLICKA HÄR

Grillkryddad klyftpotatis – KLICKA HÄR

Smördegsinbakad köttfärsrulle – KLICKA HÄR

Jappmousse – KLICKA HÄR

Vit chokladkräm – KLICKA HÄR

*

Flera av dessa recept som jag lyft fram genom att kolla på bloggstatistiken hade jag med all säkerhet valt ut själv också om jag hade satt ihop ett eget inlägg om nyårstips 😀 Potatisrosorna och den vita chokladkrämen är alltid populära vid nyår och flämtande uttern blev ett av mina mest besökta recept från den dagen att jag bloggade om det. Jag saknar lax här bland tipsen, det är inte så många som letar efter laxrecept just nu. Det är mest recept på kyckling men för er som vill göra något gott med lax till nyår hittar mina laxrecept HÄR

Hoppas att ni hittar något gott som ni vill testa ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »