Ediths bästa

Kyckling i krämig skinksås

En favorit från gamla bloggen – Kyckling i krämig skinksås (ca 4 port)

*

Recept

4 kycklingfiléer

1 förpackning rökt skinka (ca 120 g)

5 dl creme fraiche

1 tsk kycklingfond

0,5 dl hackad persilja

Salt och vitpeppar

Topping: Riven ost (gärna lagrad)

*

Gör så här:

Dela kycklingfiléerna på längden. Salta, peppra och bryn i smör tills fin yta. Lägg kycklingen i ugnsform.

Strimla skinkan. Rör ihop med de övriga ingredienserna. Salta och peppra efter tycke. Fördela över kycklingen.

Toppa med valfri mängd riven ost. Tillaga mitt i ugnen 200° i ca 30 min.

Kolla att kycklingen är helt klar. Servera med tex. ris, pizzasallad och fantastiska brödet

På bilden ovan ser ni pizzasallad och på bilden nedan ser ni fantastiska brödet

Följ mig gärna i sociala medier – Facebook HÄR och Instagram HÄR (@madameedithblogg)

*

HITTA I BLOGGEN

Fler recept med kyckling hittar du HÄR

Alla matrecept hittar du HÄR

Alla brödrecept hittar du HÄR

Alla söta recept hittar du HÄR

*

STARTSIDA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »