Personligt

Jag gör godis

Hej, hoppas att helgen har varit bra. Vi har haft en toppenhelg trots att några i familjen haft feber under några dagar. Lite sol på näsan gör ju allt lite lättare. Jag väntar på solen idag också men den verkar inte alls vilja komma fram, håller tummarna för eftermiddagen. Igår kväll kokade jag ihop något riktigt smaskigt. Det ligger där i formen och väntar på att jag ska skära upp det.

Ett chokladigt godis är det. Mjölkchokladfudge som under natten legat i formen och stelnat i kylen. En sådan liten chokladbit till en kopp kaffe och så gärna lite sol på näsan också då, då blir det en bra dag. Jag kikar snart in här på bloggen igen och ger er receptet 😀

Nu finns recept på mjölkchokladfudge HÄR

2 svar till “Jag gör godis

  1. Anna skriver:

    Ohlala va gott! Vilken fin form! Bra för godis med fyrkantig! Vart är den från?

    1. Madame Edith skriver:

      Ja det var en perfekt form för detta godiset. Köpt på IKEA 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »